Eilandenregeling​

Voor het vervoer van spelers bij uitwedstrijden op de eilanden kent BBC een regeling voor het declareren van de reiskosten. Hieronder de regels en voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Hoe komt u aan bootkaarten?

De bootkaarten kunnen worden besteld bij de rederij. Dit kan op de wedstrijddag zelf bij het rederijkantoor in de haven, maar de bootkaarten kunnen ook van tevoren via internet worden aangevraagd. Wenst men echter gebruik te maken van groepskorting (minimaal 15 personen), dan moet dit schriftelijk. Hiervoor zijn standaardformulieren beschikbaar, die bij de rederij kunnen worden opgevraagd. Deze aanvragen dienen uiterlijk tien dagen voor vertrek in het bezit te zijn van de rederij. De kaarten worden alleen vergoed voor de spelers, leiders en eventueel chauffeurs. Vanaf de boot kan men op het eiland gebruik maken van het openbaar vervoer of tegen een gereduceerd tarief een taxibusje bestellen bij Cositax.

Op onderstaande websites staat de informatie die u nodig heeft. Aan de hand van deze websites kun je uitrekenen wat de overtocht gaat kosten. Let hierbij op de groepskorting. Op de sites staan ook de vaartijden heen en terug.

Waar kunt u kaarten bestellen?
Eiland

Ameland:
Wagenborg Passagiersdiensten
Postbus 70
9163 ZM Nes/Ameland
Tel. 0900-4554455
www.wpd.nl

Schiermonnikoog:
Wagenborg Passagiersdiensten
Zeedijk 9
9976 VM Lauwersoog
tel. 0900-4554455
www.wpd.nl

Terschelling:
Rederij Doeksen
Postbus 40
8880 AA West Terschelling
Tel. 0900-3635736
www.rederij-doeksen.nl

Wie komen in aanmerking voor het declareren van de kosten:

JO-8, JO-9, JO-10 en JO-11 : aantal spelers met 3 begeleiders

JO-12 en JO-13 / MO-13 : aantal spelers met 5 begeleiders

JO-14, JO-15 / MO-15, JO-16, JO-17 / MO-17, JO-18 en JO-19 / MO-19 : aantal spelers met 5 begeleiders

Wanneer er meer begeleiders meegaan is dit voor eigen rekening. Welke kosten komen voor declaratie in aanmerking: Bootkaartjes (rekening houden met de groepskorting), parkeerkosten voor de auto’s van de begeleiders. De auto’s gaan niet mee naar het eiland. De reiskosten naar de veerhaven worden niet vergoed. Voor de declarabele/te declareren kosten moeten de bonnen worden bewaard om te kunnen declareren. Zonder bonnen is declareren niet mogelijk.

Een declaratie kan worden ingediend bij de penningmeester van BBC. Voor gegevens van de penningmeester klik hier...

 

#BBCBergum

Sponsoren

Wurkz
Wijmenga
Expert Meijer
Waldpop

Advertentie

ING
Univé
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra