Otto Christiaan en Sido Bauke Jonker nieuwe trainers van JO19-1

Otto Christiaan en Sido Bauke Jonker nieuwe trainers van JO19-1

29-04-2019 || 19:35:00 || algemeen ||

Terug

Wij zijn Otto Christiaan (34) en Siedo Bauke Jonker (31). In het dagelijkse leven zijn we beide werkzaam als leraar in het voortgezet onderwijs. In Bergum zijn we geen onbekenden: samen maakten wij een aantal seizoenen deel uit van de eerste selectie van BCV. Dat maakt het erg mooi om volgend jaar de JO-19 van FC Burgum te kunnen trainen/coachen.

Nadat Siedo Bauke gestopt is met voetballen, heeft hij twee jaar ervaring als trainer/coach bij VV Kollum JO-19 opgedaan. Toen Otto Christiaan ook besloot te stoppen als speler, kwam de mogelijkheid om onze krachten te bundelen. Samen zijn we twee seizoenen als trainersduo actief geweest bij de jeugd van Broekster Walden (JO-17 en JO-19). Dit seizoen hebben wij een tussenjaar, maar natuurlijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Na een aantal positieve gesprekken met de Technische commissie heeft dit geleid tot een overeenkomst

De gezamenlijke jeugdopleiding van BBC volgen wij vanaf het moment dat deze is opgericht. In de regio staat BBC bekend om de verzorgde stijl van voetballen en daar hopen wij een positieve bijdrage aan te leveren. Ook zien wij het als onze taak om jeugdspelers voor te bereiden op het seniorenvoetbal: voor zowel het eerste elftal als de rest van de seniorenteams, zodat FC Burgum daar op lange termijn profijt van kan hebben.

Wij hebben in ieder geval erg veel om te beginnen en zien jullie graag volgend seizoen op het Koningsland!

 


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Wijmenga
Expert Meijer
Waldpop
Wurkz

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra