Nieuwe leden krijgen een warm welkom door Anita en Baukje

Nieuwe leden krijgen een warm welkom door Anita en Baukje

02-04-2019 || 21:46:00 || algemeen ||

Terug

Even voorstellen: Onze coördinatoren voor nieuwe leden Anita en Baukje

Sinds kort heeft ‘een warm welkom’ van nieuwe leden bij onze voetbalclub een nieuwe dimensie gekregen dankzij Anita Vries en Baukje Veenstra. Zij hebben, samen met de betrokken mensen binnen onze club, het proces  dat zich afspeelt na de aanmelding van een nieuw lid geanalyseerd en gekeken hoe dit beter kan.  

Inmiddels zijn er al meer dan 10 nieuwe leden welkom geheten op deze nieuwe manier, waarbij Anita en Baukje vol enthousiasme ervoor zorgen dat het nieuwe lid zich vanaf het eerste moment thuis voelt binnen onze voetbalfamilie. Kort na de aanmelding nemen zij contact op met het nieuwe lid, om vervolgens contact te houden tot het moment dat het nieuwe lid de eerst training bij zijn/haar team er op heeft zitten. Omdat het voetbalcomplex niet voor iedereen bekend terrein is, verwelkomen Anita en Baukje nieuwe leden bij hun eerste training. Als alles dan geregeld is, brengen de dames tot slot een bezoekje aan het nieuwe lid om ze een presentje te overhandigen en te horen of alles naar wens is.

Wil jij lid worden of ben jij trainer en/of leider en meldt zich iemand die graag wil voetballen? Kijk of verwijs hem/haar dan door naar de website, waar de voetballiefhebber zich kan aanmelden als lid (en binnenkort ook kan aanmelden voor proeftrainingen). De melding komt dan terecht bij onze coördinatoren voor nieuwe leden. Op deze manier wordt alles inzichtelijk en krijgen nieuwe leden de best mogelijke ontvangst.

Mochten er vragen zijn, dan beantwoorden Anita (06-52652605) en Baukje (06-28696080) deze graag.  


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Wijmenga
Waldpop
Wurkz
Expert Meijer

Advertentie

ING
Univé
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra