Stemming en Brochure gewijzigd, 3e keuze naam toegevoegd!

Stemming en Brochure gewijzigd, 3e keuze naam toegevoegd!

26-02-2019 || 23:47:00 || algemeen ||

Terug

In een vorig bericht is de mogelijkheid voor het stemmen op naam en wedstrijdtenue bekend gemaakt. Let op: er is een derde keuze voor de naam aan toegevoegd! Zie onderstaande aangepaste brochure.

Hoe en waarom?
Al in de zomer van 2018 hebben beide besturen een 'identiteits-elftal' samengesteld, bestaande uit clubmensen, die een dwarsdoorsnede vormen uit BBC, BCV en vv Bergum. Samen met ‘De Beer en Zwarts ‘ Strategische Creatie is nagedacht over de waarden, droom en ambitie van de nieuwe fusie voetbalclub en dit is uitgemond in een beschreven identiteit.  Na het delen van deze identiteit en het voeren van gesprekken hierover met elkaar in diverse bijeenkomsten en ledenvergaderingen, zijn vervolgens vanuit die waarden en ambitie, bijpassende namen en shirts ontworpen.  
Om alle leden en vrijwilligers erbij te betrekken en hierin mee te laten denken/beslissen, wordt een stemming gehouden op de voorgestelde, bijpassende namen en wedstrijdtenues.

In afgelopen weken hebben we gemerkt dat de betrokkenheid groot is.  Maar we merken ook dat de keuzes niet massaal gedragen worden. Het is en blijft onmogelijk om iedereen tevreden te stellen; zoveel mensen, zoveel wensen. Gelet op het feit dat binnen de identiteitscommissie meer dan twee namen de revue hebben gepasseerd, is besloten een 3e optie toe te voegen aan de naamkeuze.

In de brochure lees je meer over de stemkeuzes en waarom deze keuzes passen bij de beschreven identiteit.

Uitnodiging aan leden en vrijwilligers: breng je stem uit op zaterdag 2 maart 08.00-15.00 uur of vrijdag 1 maart 19.00-20.00 uur in de kantine vv Bergum.

 

Uitnodiging feestelijke bekendmaking!

Uitnodiging voor de feestelijke bekendmaking op 2 maart om 17.00 uur in de kantine van BCV.
De nieuwe naam en het tenue zal worden onthuld door burgemeester Gebben.
Na het officiële deel maken we er een feestje van met DJ Auke Veenstra.
 


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Wurkz
Waldpop
Wijmenga

Advertentie

ING
Univé
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra