BBC sluit seizoen in stijl af

BBC sluit seizoen in stijl af

25-06-2018 || 20:21:00 || algemeen ||

Terug

Afgelopen vrijdagavond was er voor leiders en trainers van BBC de mogelijkheid om al het materiaal (ballen, hesjes, bidon’s etc) in te leveren, zodat onze materiaalman Haye van Dekken de voorbereidingen kan treffen voor het nieuwe seizoen. Aansluitend kon men onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten over het afgelopen seizoen. Ook scheidsrechters, coördinatoren en bestuursleden waren hiervoor uitgenodigd. De opkomst was groot.

Vanuit de Technische Commissie bedankte Harke Bekkema een ieder voor hun grote inzet voor onze jeugd, want zonder leiders, trainers, scheidsrechters en bestuur geen voetbal.

We hopen dan ook dat velen zich volgend seizoen weer beschikbaar zullen stellen voor een functie binnen BBC.
Het afgelopen seizoen hebben zeven trainers de junioren c.q. pupillen trainerscursus KNVB met goed gevolg afgelegd. De geslaagde trainers zijn door Harke in het zonnetje gezet.  Daarnaast hebben twee trainers de UEFA B-opleiding gedaan. Ook aan dit prachtige resultaat is aandacht geschonken. Tot slot was er nog een speciaal woord van dank voor een aantal trainers die zich jarenlang (meer dan 9 jaar) hebben ingezet voor BBC, maar het schip nu gaan verlaten. Nogmaals grote dank en waardering en veel succes in de toekomst.

Al met al een zeer geslaagde avond en een mooie afsluiting van het seizoen. Iedereen een hele fijne zomerperiode gewenst. Hoewel we op de achtergrond alweer bezig zijn met het komende seizoen, even een moment om het voetbal te laten rusten te genieten van de vakantie. We hopen met volle energie weer aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

 

 


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Wijmenga
Waldpop
Wurkz

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra