Gebruik kleedkamers

Gebruik kleedkamers

15-03-2018 || 11:52:00 || algemeen ||

Terug

Nu het programma weer volop uitgevoerd kan worden moeten we even een paar duidelijke afspraken maken. Het is, gedwongen door de omstandigheden dat we door de brand van de Sporthal Westermar 4 kleedkamers zijn kwijt geraakt, niet gemakkelijk om de kleedkamers zodanig in te delen dat we er per team 1 hebben. Helaas ben ik genoodzaakt om 2 en soms 3 teams tegelijk in een kleedkamer te plaatsen. Dit betekent, dat de teams gebruik dienen te maken van de kleedkamers zoals ze vermeld staan op het programma.

Dit heeft dus ook consequenties voor het opruimen van je kleding voor het begin van de wedstrijd. Doe de kleding in je wedstrijdtas en zet deze, per team zoveel mogelijk bij elkaar. Zorg er voor dat ook tijdens de rust de kleedkamer schoon achter blijft. Afgelopen zaterdag was het in enkele kleedkamers een ware puinhoop en wilden andere teams de hen toegewezen kleedkamers niet in. Ga in geen geval in een andere kleedkamer, want als deze op dat moment leeg is, staat deze wel ingepland voor volgende wedstrijden.
De leiders worden verzocht toe te zien op het gebruik en schoon houden van de kleedkamers en ook de tegenstanders te informeren over het delen,  met andere teams, van de kleedkamers.

De wedstrijdsecretaris.

Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Waldpop
Wurkz
Wijmenga

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra