Complex van BCV, BBC en vv Bergum gesloten

Complex van BCV, BBC en vv Bergum gesloten

05-10-2017 || 16:51:00 || algemeen ||

Terug

Beste voetballiefhebbers van Burgum
 
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat vannacht sporthal “De Westermar” volledig in vlammen is opgegaan. Natuurlijk voor ons dorp, maar ook zeker voor ons als verenigingen een vervelende gebeurtenis. Vanzelfsprekend heeft dit ook consequenties voor het gebruik van ons complex voor de zeer korte termijn. Zojuist hebben wij van de gemeente te horen gekregen dat Burgemeester en Wethouders besloten hebben het gehele complex van BCV en vv Bergum uit veiligheidsoverwegingen te sluiten tot nader orde. Met andere woorden er vinden geen sportieve activiteiten plaats.
De besturen zijn achter de schermen volop bezig om te kijken op welke wijze praktische oplossingen gevonden kunnen worden voor de knelpunten die nu opdoemen. Uiteraard tegen de achtergrond dat, zodra de gemeente het complex weer vrijgeeft voor gebruik, wij de sportieve draad weer op kunnen pakken.
Wij hopen door dit bericht jullie voldoende te hebben geïnformeerd, rekenen op jullie medewerking en hopen dat de sportieve pauze zo kort mogelijk zal duren. Via deze site houden wij jullie op de hoogte over de ontwikkelingen.
 
Namens, de besturen,
Age Kramer, BCV
Pieter Schols, vv Bergum
Cornelis, Taekema, BBC

Brief gemeente buurtbewoners


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Wijmenga
Expert Meijer
Wurkz
Waldpop

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra