HET VIERDE SEIZOEN VAN DE BBC VOETBALSCHOOL GAAT OP VRIJDAG 6 OKTOBER VAN START!

HET VIERDE SEIZOEN VAN DE BBC VOETBALSCHOOL GAAT OP VRIJDAG 6 OKTOBER VAN START!

27-09-2017 || 17:12:00 || algemeen ||

Terug

Vier jaar lang hebben we aan onze methode kunnen werken. Tijd om een nieuwe stap te maken. De BBC Voetbalschool, beter dan ooit. Ben je een jongen of meisje van 13 jaar of jonger? Dan kun je deelnemen! Lees snel verder voor meer informatie:

Wat is er nieuw?
- Dit seizoen zijn er enkel KNVB-gelicenceerde trainers actief bij de BBC Voetbalschool. Daarnaast krijgt elke speler een stempelkaart. Hierop wordt aanwezigheid bijgehouden en het trucje van de week gecheckt. Hiermee kunnen de spelers punten krijgen en prijsjes winnen! De trainingen zijn meer ingericht op plezier. Leren in een leuke omgeving!
Hoe kan het zo goedkoop zijn?
- Deelnemen aan een voetbalschool kost je al gauw meer dan €150,-. De BBC Voetbalschool gaat de strijd aan tegen commerciële voetbalscholen! Goed leren voetballen hoeft niet duur te zijn. De BBC Voetbalschool kost €10,- voor 10 trainingen.
Wanneer zijn de trainingen?
- De eerste training start op vrijdag 6 oktober. Vanaf 6 oktober volgen er 5 trainingen aaneengesloten op vrijdag. De 5 resterende trainingen zullen vanaf 1 juni starten, opnieuw 5 trainingen aaneengesloten op vrijdag.
Hoe laat zijn de trainingen?
- De trainingstijden zijn per leeftijd verschillend. Jongens en meisjes spelend van 9 jaar of jonger trainen van 17:00 tot 18:00. Kinderen van 10 tot en met 13 jaar trainen van 18:00 tot 19:00.
Hoe kan ik me aanmelden?
- Stuur een mailtje naar: bbcvoetbalschool@outlook.com met hierin je naam + achternaam, leeftijd en het team waarin je voetbalt.


Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Waldpop
Wijmenga
Expert Meijer
Wurkz

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra